Historien bag WÅX

Historien bag WÅX

WÅX natural hair removal - blev opfundet for 25 år siden af en dansk kosmetolog der forgæves havde ledt efter et effektivt hårfjerningsprodukt uden kemi, et naturligt alternativ. Det naturlige alternativ skulle findes i kombinationen af honning, sukker og citron, som sammen giver den optimale hårfjerningsvoks, der er afprøvet dagligt lige siden – og som sikre et effektiv resultat, men samtidig er skånsom mod huden og efterlader huden blød.

Så hvorfor ikke give alle kvinder og mænd muligheden for at fjerne hår alle steder på kroppen på den mest effektive og samtidig mest skånsomme måde – helt uden kemi?


Det er nu missionen! – og visionen for Charlotte Agertoft at gøre det muligt for endnu flere mennesker at få glæde af et WÅX alternativ, som på en skånsom og effektiv måde kan fjerne hår uden bekymringer om at skulle benytte kemi på kroppens største og vigtigste organer – nemlig huden.

WÅX er i dag det eneste produkt, der er 100 % effektivt og 100 % naturligt.

Missionen bliver ført ud i livet af sygeplejerske og med mange års ansættelse i medicinalindustrien, Charlotte Agertoft, der selv med stor glæde har benyttet WÅX gennem mange år, og som elsker når simple kombinationer af naturlige alternativer kan skabe små mirakler.

- ’Det slog mig, at der ikke findes et lignende produkt på markedet. Du finder simpelthen ikke et 100 % naturligt produkt, som også er top effektivt. WÅX er begge dele – og endda mere effektivt end rigtig mange kemifyldte hårfjerningsalternativer. Jeg kan godt lide tanken om, at tingene virker optimalt uden at fylde hverken krop eller miljø med kemikalier.’

Charlotte Evald Agertoft